Facebook Hesabı Komple Silme

Birçok kullanıcı hesabını geçici nedenlerle kapatmakta ve hizmete geri döndüklerinde bilgilerinin orada olmasını beklemektedir. Kendinizden eminseniz artık Facebook’u bir daha kullanmayı düşünmüyorsanız ve hesabınızın silinmesini istiyorsanız, hesabınızı yeniden etkinleştiremeyeceğinizden diyorsanız bu bölümden tamamiyle kapatabilirsiniz. Bu işlemi yaptığınızda hesabınıza 14 gün içinde kullanmazsanız tüm bilgiler kalıcı olarak siliniyor ve hesabınıza bir daha erişilemiyor..

Facebook hesabınızı kalıcı olarak silmek için buradan giriş yapın ve hesabınızı silmek içinse burayı tıklayın..

Hepsi Bu Kadar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir